highschoolholland.reismee.nl

Een gezellige oriëntatiedag op 7 januari 2012!

Op 7 januari 2012 heeft onze oriëntatiedag plaats gevonden in hotel Haarhuis in Arnhem. Het was een super spannende dag voor onze studenten en gastgezinnen! De meeste studenten kwamen met de trein aan en werden op het station opgehaald, sommige studenten werden gebracht met de auto. De studenten gingen gezellig bij elkaar zitten en genoten van hun eerste drankje in Nederland!

Langzaam kwamen de gastgezinnen binnen en de studenten gingen natuurlijk meteen bij hun gastgezin zitten, ze konden niet wachten om elkaar te leren kennen! Na kennisgemaakt te hebben tijdens een heerlijke lunch, kregen de studenten en gastgezinnen een presentatie met belangrijke informatie over het High school Holland programma ter voorbereiding op het avontuur. Hierna volgde een korte pauze waarin alle studenten kennis maakten met de Nederlandse stroopwafel, ze vonden het heerlijk!

De dag werd afgesloten met een talkshow, studenten kregen de kans om vragen te stellen aan uitwisselingstudenten die al een semester in Nederland verbleven en de gastgezinnen kregen de kans om vragen te stellen aan een gastgezin dat al een keer eerder gastgezin is geweest. Er waren veel vragen en het was heel leuk om te horen hoe de oud-studenten en oud- gastgezinnen adviezen en tips gaven! Na de talkshow was de oriëntatiedag afgelopen en konden de studenten niet wachten om met het gastgezin mee naar huis te gaan!
Het was een super leuke dag!!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active