highschoolholland.reismee.nl

Nieuwe groep High School Holland studenten verkent Nederland!

Op 7 januari 2013 arriveerde een nieuwe groep uitwisselingstudenten in Nederland om een semester of schooljaar High School in Holland te gaan doen. De studenten komen van over de hele wereld, van Franstalig België, Brazilië, Amerika tot Australië. Op Schiphol werden ze opgewacht door de Travel Active staff en gezamenlijk vertrokken we met de bus naar Summercamp Heino om daar de oriëntatieweek te starten.

In deze week leerden ze elkaar kennen, maar ook kregen ze al allerlei indrukken van Nederland. Elke morgen kregen ze Nederlandse taalles en sloten ze af met bekende meezingers zoals Suzanne, Tulpen Uit Amsterdam en Dromen Zijn Bedrog. Ze zongen allemaal uit volle borst mee! In de middagen waren er allerlei activiteiten zoals een workshop culturele sensitiviteit, een bezoek aan het stedelijk museum en het centrum van Zwolle en een fietstocht naar een klompenatelier. In de avonden was er ook van alles georganiseerd zoals een filmavond en een avondje dansen in een piratenbar. De week werd afgesloten met een bonte avond. Alle studenten deden een act en er werd vooral veel gelachen. De winnaar kreeg de klomp die in het klompenatelier speciaal voor High School Holland 2013 was gemaakt.

De zaterdag was voor de studenten een erg spannende dag! De gastgezinnen kwamen namelijk naar Summercamp Heino om hen op te halen. Onder het genot van koffie en gebak leerden ze elkaar kennen en kregen ze door middel van een presentatie nog de laatste informatie van Travel Active. Na een geslaagde week en oriëntatiedag waren de studenten en gastgezinnen er klaar voor en gingen ze gezamenlijk naar huis om aan hun High School Holland avontuur te beginnen!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active